tirsdag 3. januar 2012

oppdatering

De siste 11 dagene har vi tilbrakt på Koh Phangang og en natt på Koh Tao. Vi fikk ikke fullført dykkerlappen pga dårlig sjø, men den skriftlige delen er bestått og vi mangler bare 2 dykk som vi kan fullføre hvor vi vil i verden. Og som sagt så har vi vært på besøk på naboøyen Koh Tao hos våre venner Charlotte, Tone, Heidi og Kamilla. Her var vi blant annet på Lady-boys show, noe uten om det vanlige. Morrsomt, spesielt og veldig gøy! Bare synn vi ikke hadde kamera med oss. 

På nyttårsaften fikk vi besøk tilbake fra Koh Tao, og 2012 ble ringt inn på ekte Thailandsk-turist-vis. Vi pyntet oss med bodypaint og sterke farger sammen med 40.000 andre mennesker. Feiringen tok plass på Haad Rin Beach hvor de hadde blant annet vannsklie, flammehoppetau, flammelimbo og det fineste fyrverkeriet vi noen sinne har sett. Vi stod i vannkanten og så det elleville rakettshowet som inneholdt hjerte-, komet- og fossefallformede raketter. Magisk!


I går reiste vi i 7 timer for å komme til Krabi, og her skal vi være i 2 netter før vi drar avgårde til Koh Phi Phi. Vi har mye å se frem til og gleder oss :)







Haha, Susanne's nye bukser!












2 kommentarer:

  1. So fantastisk :) sikkert den råaste feiringo ever ! Slitan med ny boksa Susanne ;) koooos dåke vidare ! Kisses

    SvarSlett
  2. ser heilt herlig ut:-) masse fine bilde!

    SvarSlett