tirsdag 10. januar 2012

Goodbye Paradise

De siste seks dagene har vi tilbrakt på de eventyrlig idylliske Phi Phi øyene. Vi har helt glemt tid og sted når vi har bodd på de hvite strendene, dykket i korallrev og badet i sjø som har samme temperatur som badekaret hjemme.





Vi dykket i Maya bay, hvor filmen "The Beach" ble spillt inn. Fiskene var i alle mulige farger og fasonger, sanden var som mel, og fjellene som omringet bukta gav stedet en helt spesiell atmosfære. Å være der var like fint som det ser ut på filmen. Bare litt mer folksomt.







Ene dagen tok vi båt til Bamboo Island som er en liten rund øy med strand rundt hele seg. Det er ganske utrolig at slike vakre steder faktisk finnes! Når vi stod uti sjøen kom det en hel stim med fisker bort til oss, og Susanne matet dem med Banan, morsomt.






Om kveldene har vi kost oss med god mat, bl.a. Chicken Schnitzel Burger - nam - og flammeshow, limbo og hoppetau på hver eneste bar på stranda. Thai folket vet hvordan de skal underholde besøkende.

Vi reiste fra Phi Phi til Phuket i dag, for så å reise videre til Kuala Lumpur i morgen tidlig. Måneden i Thailand har flydd av gårde og vi har storkost oss hvert eneste sekund. Jeg tror samtidig ikke at vi kunne fått en bedre avslutning på Thailand enn det vi har hatt på Phi Phi, og om vi skal tilbake er ikke et spørsmål en gang.


På Gjensyn Thailand - K&S

1 kommentar: