tirsdag 24. januar 2012

Fra Sydney til Surfers Paradise

I Sydney har vi bodd på Wake Up hostel hvor våre andre Austevolls venner også bodde. Vi utforsket litt av byen sammen med dem før de reiste videre. Dagen etter kom sola frem og vi bestemte oss for å ha en egen liten City Walk. Vi begynnte med å (gå til og) sitte i parken og spise frukt med yoghurt, etter det bar det ned mot havna, The Sydney Harbour Bridge og Opera huset. Etter litt fotografering og is gikk vi videre til Darling Harbour, som var et utrolig koselig havneområde med mange resturanter og butikker.







Neste dag tilbrakte vi på Bondi Beach. Etter timer på solteppe gikk Susanne på do og fem minutter etterpå dukket et kjent fjes opp: David Hasselhoff. Kristin har sett en kjendis.



Etter fire dager i Sydney bar det videre til Mojo Surf Camp. Vi var innom to forskjellige camper på fem dager og surfet på bøljan blå i utallige timer. Det ble sene kvelder rundt bålet med nye venner, lite søvn, god mat! og et surfekick uten like. Nå vet vi hva vi skal gjøre sommeren 2012.




Fredag fant Susanne ut at hun skulle hoppe i fallskjerm. Hun klarte å lokke med seg en av våre nye norske venner, og imenst Kristin hadde beina godt plantet på jorda - hoppet Susanne og Elise i fallskjerm fra 9000 ft på lørdag. Hun kan bekrefte at dette skal gjøres igjen, neste gang sammen med Kristin.


For øyeblikket er vi i Surfers Paradise hos Natalie og resten av familien til Susanne. Vi har nettopp hentet campingbilen våres, og kjøringen på feil side gikk overraskende bra. Litt om og men, frem og tilbake i begynnelsen, men etter hvert så fant vi den rette veien. I morgen kjører vi ned til Byron Bay for noen dager, for så å kjøre nord igjen mot Noosa, Fraiser Island, Whitsundays og Cairns.

Good day from Australia

1 kommentar: