onsdag 25. januar 2012

Drakulas

Vi har som sakt leigd campingbil for resten av Australia oppholdet, men er fortsatt hos Susanne's søster i nærheten av Surfers Paradise. Aktivitetsmulighetene er mindre på grunn av ekstremt regn og fare for flom i store deler av Australia. Det er meldt regn så langt langtidsvarselen på yr.no rekker, så strender og city-walk blir det ikke mye av. Iallefall ikke når en av dagens nedbør troner med hele 164 mm.

bilen våres,  Homer!

I går var vi på noe som heter Drakulas. Dette stedet innebar resturang, stand up show, konsert, bar, servitører i skuespill, vakter som 'gjorde narr' av deg, ghost train og ett imponerende gjennomført lokale. Allerføst stod vi i en lang kø i regnet hvor vi fikk utlevert paraplyer av annsatte som så stygt på oss, lurte på hvorfor vi gikk kledd slik vi gjorde og betraktet oss som maur. Alt dette var selvfølgelig skuespill, og vi var like sjokkerte hver gang de underholdt oss med sin frekkhet uten i det hele tatt å trekke på smilebåndet. Vi selv måtte bare le, men noen ganger spillte de så bra skuespill at en måtte spørre seg selv om de var seriøse. Lokalet var 110% gjennomført med en hengende mann i trappeoppgangen som stadig viste tegn til bevegelser, kister i gulvet, vampyr-ansatte over alt, spindelvev, hodeskaller, 'elektriske'-stoler, gapestokk osv osv. Ja de hadde til og med døde mennesker og ondskapsfulle klovner som kom ut av speilet når du var på toalettet. Og gele-shottene de solgte var fylt inn på svære sprøyter. Ingenting manglet, og hele opplegget overrasket stadig.

For å komme oss videre fra baren til resturangen, måtte vi gjennom Ghost Train. En pitteliten bane hvor du satt i en vogn som ble trillet gjennom mørke tuneller, skremmende bilder og levende mennesker som pluttselig hoppet over deg. Vi ble ønsket velkommen til Helvete, samtidig som andre ba oss om å komme oss vekk der i fra. 


Til mat fikk vi forrett, hovedrett og dessert. Maten var alle tiders, og til og med desserten var inspirert av stemningen; en sjokolade-zombie-kiste fyllt med sjokoldaemousse. Og om blikk kunne drepe så hadde servitørene drept oss alle.

Unerholdningen var live musikk og ett hysterisk standup show. Gitaristen svevde i taket og tok salto menst andre spillte på lysende harper, gjorde narr av publikum, viste tryllekunster og sørget for at vi hadde en fantastisk opplevelse. Spesielt å være på resturang hvor store deler av jobben til de ansatte er å skremme oss, spesielt og veldig morrsomt. Senere bar det hjem til huset hvor vi fortsatte festen.

Selvom det regner sidelengs så vet vi hvordan vi skal ha det gøy! Hva som står på dagens timeplan er enda uvisst, men noe blir det nok. Ha en fin dag :)

S&K

2 kommentarer:

  1. linda iren rabben26. januar 2012 kl. 03:26

    so artig opplevelse ;-)
    kjipt m alt regne då, men da kan ikkje stoppa dåke frå å oppleva Australia med blide auge likavel. kos dåke masse
    ps: heima e da snøstorm........
    goklemmis frå mamma ;-)

    SvarSlett
  2. åååh shit! nooen lever livet! scrollet ned over bloggen og er grønn av misunnelse atm.
    så en av dere hadde vært inne på bloggen min, og kan love at jeg virkeligvirkelig savner australia akkurat nå! NYT DET!!
    er dere bare ute å reiser et år? helt på egenhånd eller reiser dere med byrå som fks. x-plore?? har tenkt å dra året etter videregående, å reise litt mer rundt i australia, nok en gang :D
    ps. anbefaler å ta turen til ayers rock, det var magiskt! ooog for ikke å glemme noosa!

    SvarSlett