fredag 2. desember 2011

Bildedryss

Som sakt så er internettet så som så. I går hadde vi ikke tilgang til internett og heller ikke dekning på mobilen. Hotellene blir finere og finere for hvær gang, og det sies at neste skal være enda finere enn alle vi har bodd på. Cant wait!

I går var muigens den kuleste dagen. Vi dro inn i en liten landsby hvor ca 90% av befolkningen aldri hadde sett utlendinger før. Og i tilleg var det flere ti talls tusner i denne ''landsbyen'' pga ett religiøst arrangemang. Da vi gikk gjennom gatene stoppet folk opp for å se på oss, vinke, hilse, ta oss i hendene og følge oss rundt over alt. Folk tok bilder, filmet og tryglet oss om å ta bilder av dem. nå vet vi hva kjendisene gjennomgår hver dag. Selve landsbyen lignet mer på Afrika enn India; lite, trangt, minimalt, nakne babyer, bare føtter og mer folk enn det egentlig var plass til. Veldig spesiell opplevelse!

I dag har vi vert i en del trappe-brønner, irritert oss over innpåslitne gateselgere (de blir bare verre og verre) og sett vakre templer og bygninger. Akkuratt nå er vi i Agra og dette må være den fineste byen i India. Gatene er renere, litt mindre trafikk, kjempefint hotell (det er bryllup her atm) og vi er ikke lang i fra Taj Mahal. I morgen skal vi ut kl 05.15 for å se Taj Mahal i soloppgangen, say no more!



















 The group








K&S

3 kommentarer: