tirsdag 13. desember 2011

Bangkok

Etter 4 timer og 20 minutter landet vi endelig i Bankok. For en by!! Sammenlignet med India så er dette en helt annen verden på alle mulige måter. Lykkerusen fortsatte da vi sjekket inn på hotellet (som vi hadde vert skeptiske til) og så det fine rommet med varmtvann i dysjen, rene gulv og myke senger. OG internett på rommet. Frokosten som er inkludert kan vi heller ikke klage på. Kort sagt: vi har det veldig bra :)

Vi bor i Khao San Road og blir værende til torsdag da vi begynner å reise litt rundt i Thailand. Og det står mye gøy på timeplanen, som blant annet elefantriding i jungelen, bambus-flåte-rafting, Full Moon Party, Black Moon Party, Gallamiddag, hvite strender (som vi faktisk skal bo på), tigere, Thaiboxing, floating market og mye mye mye mer. 

I går dro vi på ett 5 (eller 6?) etasjers shoppesenter med over 2000 butikker, MBK Shopping Mall eller bare Himmelen. Her hadde de alt fra ringer til TV'er til interiør og mobil deksel. I tillegg hadde de kinosal, simulator, 28 bowlingbaner, en hel drøss av resturanger og spillehall. Det gikk en god del timer der og vi var ikke ute igjen før mørket hadde lagt seg. Trøtt og sliten tok vi oss en 30 minutters fotmassasje, veldig deilig!





1 kommentar:

  1. Hærlig liv ! Kos dåke, oppleva masse og ha da rått !!

    SvarSlett