mandag 28. november 2011

Tuk Tuk


Vell, dagen i dag ble ikke helt som vi trodde. Vi lå visst en dag i forveien, utfluktene begynner ikke før i morgen. Men vi har møtt gjengen, fått info og spist indisk-thai mat. Veldig sterkt, men veldig godt. Programmet for de neste to ukene ser veldig spennende ut, og det vi er mest spent på er vel soloppgang med Ganges elven og Taj Mahal.
I dag har vi kjørt TukTuk (trehjuls taxi) rundt i Delhi og i begynnelsen lurte vi begge på hvorfor vi valgte å reise til india. Alt er kaos. Traffikken lever sitt eget liv, mildt sagt. Absolut alle snur seg og stirrer, og det er ikke det samme som å gå på Tograllmenningen i Bergen, for her går alle med et mellomrom på 10 cm mellom hverandre og det er ikke trange gater. Men vi fikk sett en del av Delhi og hva det har å tilby, som f.eks kashmir. Og alt er Billig! McDonalds meny for to: 30 kr og resturantrekningen kom på 130 kr totalt. Pengene kommer nok til å vare en stund ja.
Som sagt, etter informasjonsmøtet og middagen i kveld har vi mye og glede oss til, og vi gleder oss til å skrive mer og legge ut bilder:)
K&S 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar